Accessoire: 105 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Kenwood MAX980ME pasta accessoire pakket

  Voor heerlijke pastagerechten

  Haal de authentieke Italiaanse sfeer in huis en maak heerlijke pastagerechten met het Pasta accessoire pakket MAX980ME van Kenwood.

  Verse pasta

  Zelf pasta maken lijkt een grote klus, maar er gaat niets boven de originele smaak van vers gemaakte pasta. Dankzij de lasagnemaker kunt u nu eenvoudig zelf thuis lasagnebladen maken. Kies de pastadikte van uw keuze met de 9 instelbare instellingen. Zo bereidt u snel en gemakkelijk allerlei pastagerechten, waaronder ravioli, cannelloni en lasagne.

  Moeiteloos snijden

  Snijd moeiteloos grote hoeveelheden pastadeeg met de twee roestvrijstalen pastasnijders.  Maak perfecte tagliatelle linten van 6 mm breedte of spaghetti linten van 2 mm breedte.

  Authentieke pastagerechten

  Geniet thuis van het maken van verse pastagerechten. De lasagnerol en de pastasnijders vereenvoudigen het proces door het zware werk voor u te doen. Zo houdt u tijd over om nog meer smakelijke pastagerechten te ontdekken en zelf thuis te maken.

  194,17
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 2. Kenwood KAX92.A0ME pastamaker

  Zelf pasta maken

  Niets kan de authentieke smaak van vers bereide pasta met de Pastamaker KAX92.A0ME van Kenwood verslaan. Zelf pasta maken was nog nooit zo eenvoudig met de Kenwood Pastamaker KAX92.A0ME voor op uw kMix of Chef keukenmachine. Kenmerken:

  • Twist Fit accessoire
  • Past op een Kenwood kMix- en Chef keukenmachine
  • Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
  • Geeft de pasta een ruw textuuroppervlak om de pastasaus vast te houden voor een authentieke volle smaak
  • Wordt geleverd inclusief 1 pastaschijf - Maccheroni rigati
  • Veelzijdig en makkelijk te gebruiken
  • Perfect voor het maken van klassieke pastagerechten met een unieke en authentieke smaak
  • 12 extra pastaschijven en een biscuitmaker verkrijgbaar (optioneel bij te kopen)
  156,20
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 3. Kenwood KAX910ME Pastamaker

  Direct aan de slag met de bijgeleverde Maccheroni pastaschijf. Niets kan de authentieke smaak van vers bereide pasta met de Pastamaker KAX910ME van Kenwood verslaan. Zelf pasta maken was nog nooit zo eenvoudig met de Kenwood Pastamaker KAX910ME voor op uw Chef keukenmachine. Deze pastamaker wordt geleverd met een Maccheroni pastaschijf zodat u direct aan de slag kunt met het maken van verse pasta in uw eigen keuken.

  131,40
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie