Blender: 90 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. MontAna Mark 1 Blender

  • Vermogen: 1680 Watt
  • Capaciteit: 2 l
  • Display

  Met de MontAna Mark 1 blender is je smoothie in 30 seconden klaar. En dankzij de high speed motor van 2,2  PK en het mes van edelstaal hakt deze blender noten en groenten ook met gemak fijn. In totaal heeft de MontAna Mark 1 blender zes voorgeprogrammeerde programma’s voor verschillende etenswaren. Stel je liever zelf in hoelang er geblend moet worden? Geen probleem. De tijd stel je handmatig in en verschijnt op de verlichte display. Daarnaast heeft deze blender een pulsefunctie voor handbediening. De blender kan met een inhoud van 2 liter is geschikt voor zowel hete als koude vloeistoffen.

  Men kan met de Montana Mark 1 echter nog meer maken dan alleen smoothies. Er zijn 6 voorgeprogrammeerde functies in te stellen door eenvoudig op de desbetreffende knop te drukken.Deze functies zijn: 1 ) Groenten, 2) Soja melk, 3) Saus, 4) Smoothie, 5) Bisque/ Soep en 6) Noten. Het grote voordeel is dat u alle ingrediënten tegelijk in de blender kan doen en u heeft in een handomdraai een gezonde soep of een gezonde voeding voor de baby. De programma’s zijn zo ontwikkeld dat de ingrediënten snel, optimaal en egaal tot het gewenste eindproduct verwerkt worden. Zonder vastlopen, voedsel ophopingen aan de wand etc. etc.

  Soep: Uniek is aan deze blender dat je in bijvoorbeeld 8 minuten hete groente soep kunt bereiden. Door de wrijving van het mes ontstaat er genoeg hitte om de soep te verwarmen. Dit in tegen stelling tot gewone blenders die kunnen maar maximaal 2 minuten draaien. Je kunt minder tijd er over doen door kokend water in de kan te gieten samen met de soep ingrediënten: Dit kan niet met een glazen kan. Schoonmaaktip:  Na gebruik de kan vullen met een halve liter water en het mes 10 seconden laten draaien om vervuiling van het lager en de afdichting te voorkomen.

  280,99
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. NutriBullet Blender RX

  • Snelheden: 1
  • Vermogen: 1700 Watt

  De NutriBullet RX biedt een verbazingwekkende 95% voedingsstof extractie ratio, zodat u het meeste uit het voedsel haalt dat u eet. Met de 2,3 pk motor en 1700 Watt vermogen is dit model ongelooflijk krachtig.

  NutriBullet Blender RX

  De NutriBullet RX is het topmodel onder de NutriBullets. De NutriBullet RX is voorzien van een krachtige 2,3 pk motor met een vermogen van 1700 Watt. De kracht, de snelheid, de verwarmingsmogelijkheden en het unieke ontwerp van de NutriBullet Rx maken het gemakkelijker dan ooit om uw dagelijkse inname en absorptie van groente, fruit, noten, zaden en andere supergezonde voeding te maximaliseren. Verder biedt de NutriBullet RX een verbazingwekkende 95% voedingsstof extractie ratio. Hierdoor haalt u het meeste resultaat uit uw voedsel. Bij aankoop van deze NutriBullet ontvangt u ook nog een gratis receptenboek met 150 pagina´s heerlijke recepten. 

  Productvideo

   

   

  203,26
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie