Foodprocessor: 12 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Bosch MC812W872 MultiTalent 8 keukenmachine

  Smart Tool Detection: assisteert in het selecteren van de juiste snelheid per accessoire. Blokjessnijder voor het snijden van fruit, groenten, harde kazen of vlees in gelijkverdeelde blokken (8 mm x 8 mm). Krachtige 1250 Watt motor voor het verwerken van grote hoeveelheden en lastige ingrediënten. Meer dan 50 functies, waaronder: hakken, versnipperen, raspen, snijden, mengen en meer in diverse vormen en maten. XXL-mengkom met 3,9 l capaciteit voor maximaal 1,5 kg deeg en een 1,5 l blender van het unieke Tritan™ materiaal.

  Universeel mes. Snijdt door dik en dun.

  Met zijn getande rand en grote snijvlak snijdt het universele mes eenvoudig en nauwkeurig door ingrediënten als harde en zachte groenten en blijft hij aanzienlijk langer scherp. Ook voor vis, vlees en kruiden draait hij zijn hand niet om.

  Veiligheid gegarandeerd. Altijd het zekere voor het onzekere.

  Dankzij de vergrendeling aan de kunststof mixkom en het mixelement is de veiligheid tijdens het gebruik van deze compacte keukenmachine altijd gegarandeerd.

  Grote mixkom — ruimte voor alles.

  Met zijn 3,9 l en tot wel 2,0 kg deeg biedt deze mixkom voldoende ruimte voor al uw creatieve ideeën. Met wel zeven standen en een krachtige pulsefunctie.

  Een vermogen van 1250 watt biedt tal van mogelijkheden.

  Een optimaal vermogen van 1250 watt, voor zware taken en grote hoeveelheden. U bereikt de gewenste consistentie met uitzonderlijke snelheid en een perfecte kwaliteit, zelfs bij zeer stugge deegsoorten als gist- en brooddeeg.

  Multifunctioneel. Eén apparaat dat alles kan.

  Hij neemt u een boel werk uit handen en kan u bij vrijwel alles helpen. Deze compacte keukenmachine hakt uien, noten en Parmezaanse kaas. Hij snijdt, hakt, mixt, pureert en mengt deeg, klopt room en heeft nog vele andere indrukwekkende functies.

  Stijlvol, effectief en praktisch.

  De universele aansluiting past op alle accessoires en biedt daarmee een hoge functionaliteit en een optimaal gebruiksgemak. Hij zorgt bovendien voor een compact en aantrekkelijk design.

  Optimale instellingen voor iedere taak.

  Het is nu eenvoudiger dan ooit, met een variabel in te stellen snelheid en LED display, plus een handige maalfunctie en een pulsefunctie om in intervallen te werken (bijvoorbeeld bij het malen van ijs).

  238,84
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 2. Kenwood FDM71.900SS MultiPro Express Weigh+ keukenmachine

  WEEG en creëer met de MultiPro Express Weigh+ foodprocessor met ingebouwde weegschaal en thermoresist glazen blender. Wees creatief in de keuken, wetende dat je voor elke klus het juiste gereedschap hebt. Hakken, snijden, raspen, kloppen en meer. Geïntegreerde digitale weegschaal: de enige keukenweegschaal die je nodig hebt. Vergeet aparte weegschalen. Weeg groenten, bloem en meer rechtstreeks in de kom of op het meegeleverde weegplateau. Stapsgewijs of individueel. Je bespaart tijd en afwas. En omdat de batterijen niet leeg raken, is het ook betrouwbaarder. ThermoResist™ glazen blender: mixt gloeiend heet en ijskoud. Mix hete ingrediënten rechtstreeks uit de pan met de hittebestendige 1.5 liter ThermoResist™ glazen blender om tijd te besparen. Ook ideaal voor koude ingrediënten, zodat je bijvoorbeeld smoothies en shakes kunt maken.

  164,46
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie