Hakmolen: 24 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Kenwood FGP203WG Spiraalsnijder

  • Capaciteit: 500 ml
  • Vermogen: 70 Watt

  De nieuwe Kenwood Spiraalsnijder tovert groenten om tot noodles, spaghetti of mooie sliertjes om te gebruiken in salades of als leuke garnering voor in de soep. Gezond eten was nog nooit zo leuk! De Kenwood spiraalsnijder maakt van groenten noodles en andere leuke sliertjes om te gebruiken in een verfrissende salade, te bakken of in soepen te gebruiken.

  Verfraai uw gerechten op eenvoudige, snelle manier

  De spiraalsnijder maakt snel en gemakkelijk spaghettislierten van wortels, komkommer of courgette. Ontdek zelf dat u een klassieke salade, voorgerecht of dessert heel gemakkelijk leuker kunt maken met vers fruit en groenten in mooie vormpjes en dat allemaal zonder snijplank en mes. Kijk op een hele andere manier naar groenten en ontdek welke vormen je allemaal kunt creëren met de Kenwood spiraalsnijder.

  Laat uw fantasie de vrije loop

  Geniet samen met je familie van gezondere maaltijden, maak met de Kenwood spiraalsnijder de perfecte vervanging voor pasta, rijst of zelfs friet. De spiraalsnijder is gemakkelijk in gebruik, geeft geen geknoei in de keuken én is geschikt voor een grote variatie aan groenten en fruit. Creëer indrukwekkende salades, wokgerechten, stevige maaltijden en lekkere soepen met de spiraalsnijder. Eet de sliertjes groenten rauw of kook ze ter vervanging van rijst of pasta. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  57,81
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie