Hand- & Staafmixer: 111 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Braun MQ 9097X MultiQuick 9 staafmixer

  • Vermogen: 1000 Watt
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Met de eerste ACTIVE Blade-technologie ter wereld - is de MultiQuick 9 de beste staafmixer voor de moeilijkste klussen. Hiermee kunnen zelfs de hardste ingrediënten met 40% minder inspanning gepureerd worden. De MultiQuick 9 is, met zijn zeer krachtige 1000-watt motor, de krachtigste staafmixer van Braun. Dankzij het extra mesje worden harde ingrediënten binnen enkele seconden gepureerd. Ook beschikt deze staafmixer over het beste antispat design, zodat jouw keuken schoon blijft. Naast een staafmixervoet om te pureren wordt deze zeer uitgebreide staafmixerset ook geleverd met een roestvrijstalen garde, maatbeker, pureestamper, hakmolen met een inhoud van 350 ml, het foodprocessor accessoire van 1500 ml waarmee je kunt raspen, snijden en hakken én een hakmolen/blender van 1250 ml met ijscrushmes voor de lekkerste smoothies en cocktails.

  164,46
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Braun MQ 9175XL MultiQuick 9 staafmixer

  • Snelheden: 3
  • Vermogen: 1200 Watt
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Niet alleen pureren maar ook raspen, hakken en deeg kneden met één tool? Dan is de MQ 9175XL iets voor jou. Deze staafmixer is uitgerust met een zeer krachtige 1.200W motor. De unieke ActiveBlade technologie zorgt ervoor dat de mesjes van de staafmixervoet op-en-neer bewegen. Resultaat: snelle en perfecte pureerresultaten met het grootste gemak, zónder spatten. Zelfs harde ingrediënten als chocolade, kokosnoot en noten pureer je met gemak. Dankzij de iMode technologie kies je de gewenste snelheid. Klik de staafmixermotor eenvoudig op de handige, en ruime 3,2L foodprocessor en je bent klaar om te raspen, te snijden (plakjes, frietjes & julienne) en te hakken. Ook kneed je tot maar liefst 500g deeg met het grootste gemak. Wie houdt er nu niet van verse pizza of zelfgemaakt brood. De garde maakt deze mooie MQ 9175XL helemaal compleet. Met deze staafmixer houdt niks je meer tegen om de mooiste gerechten op tafel te zetten.

  139,67
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 3. Braun MQ 9138XI MultiQuick 9 staafmixer

  • Vermogen: 1200 Watt
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Pureren, hakken, kloppen, specerijen malen met het grootste gemak? Dan is de MQ 9138XI jouw ideale staafmixer. Dankzij de combinatie van de uitermate krachtige motor van 1.200W en de unieke ActiveBlade technologie zijn er geen restricties meer in de keuken. De ActiveBlade staafmixervoet met op-en-neer bewegende messen pureert zelfs de hardste ingredienten in enkele seconden. Daarbij heb je ook nog eens de keuze om de perfecte snelheid te selecteren met behulp van de Imode Technologie. Kies met een druk op de knop jouw gewenste instelling: pulse, lage snelheid of hoge snelheid om de power van deze MQ 9138XI perfect af te stemmen op jouw bereiding en gewenste eindresultaat. Krachtig, veelzijdig en gemakkelijk in gebruik, dát is de MQ 9138XI staafmixer.

  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Braun MQ 7075X MultiQuick 7 staafmixer

  • Vermogen: 1000 Watt
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Met de nieuwe Braun MultiQuick 7 staafmixer kunt u snel en eenvoudig gezonde maaltijden bereiden voor familie en vrienden. Hij beschikt als eerste ter wereld over de ACTIVEBlade-technologie. Deze innovatieve flexibele voet biedt een actief snijoppervlak dat 250% groter* is, waardoor u met deze slimme keukenhulp elke klus eenvoudig kunt klaren. De staafmixer beschikt ook over de nieuwe Easy SmartSpeed-technologie van Braun, zodat u hem met één aanraking kunt bedienen. Wijzig eenvoudig de hoeveelheid druk op de bedieningsknop om zo het vermogen intuïtief en zonder onderbreking aan te passen. *Vergeleken met Braun staafmixers zonder ACTIVEBlade voet.

  115,66
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie
 5. Braun MQ 9038X MultiQuick 9 staafmixer

  • Vermogen: 1000 Watt
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Met de eerste ACTIVE Blade-technologie ter wereld - is de MultiQuick 9 de beste staafmixer voor de moeilijkste klussen. Hiermee kunnen zelfs de hardste ingrediënten met 40% minder inspanning gepureerd worden. De MultiQuick 9 is, met zijn zeer krachtige 1000-watt motor, de krachtigste staafmixer van Braun. Dankzij het extra mesje worden harde ingrediënten binnen enkele seconden gepureerd. Ook beschikt deze staafmixer over het beste antispat design, zodat jouw keuken schoon blijft. Naast een staafmixervoet om te pureren wordt deze staafmixerset ook geleverd met een roestvrijstalen garde, maatbeker, pureestamper, specerijmolen en hakmolen met een inhoud van 500 ml. Vind jij het leuk om écht verse kruidenmixen te maken? Een Griekse kruidenmix als basis van je Mediterraanse gerecht maak je zeer eenvoudig met de roestvrijstalen specerijenmolen.

  103,31
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie