Hand- & Staafmixer: 72 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Kenwood HDX754WH kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de witte Staafmixer kMix Triblade HDX754WH van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754WH van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754WH bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754WH. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  101,61
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Kenwood HDX754RD kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de rode Staafmixer kMix Triblade HDX754RD van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754RD van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754RD bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754RD. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  100,83
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Kenwood HDX754BK kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de zwarte Staafmixer kMix Triblade HDX754BK van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754BK van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754BK bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754BK. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  100,82
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Braun Multiquick 5 Vario MQ5045 Aperitive Staafmixer

  • Snelheden: 21
  • Vermogen: 750 Watt
  • Standen: 21
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Met de Braun Multiquick Vario 5 staafmixer MQ 5045 WH Aperitive draait u daar uw hand niet meer voor om en maakt u indruk op uw tafelgenoten.

  Staafmixer Multiquick 5 Vario MQ5045 Aperitive

  Start een diner goed met een heerlijke cocktail of aperitief. 

  Staafmixer Multiquick 5 Vario MQ5045 Aperitive

  Onmisbare hulp in de keuken

  Ervaar de onmisbare hulp van de Braun Multiquick Vario 5 staafmixer MQ 5045 WH Aperitive bij het bereiden van allerlei gerechten in de keuken. Gebruik de multifunctionele 1250ml bereidingskom/ ijscrusher en verras uw vrienden en familie met een heerlijke verfrissende Mojito cocktail of een tongstrelende amuse. Met de 350ml hakmolen hakt u in een mum van tijd vlees, harde kazen, noten, kruiden en groenten fijn. Maak het diner helemaal af en klop met de roestvrijstalen garde een luchtig dessert in de 600ml BPA vrije maatbeker. Dankzij deze accessoires en het krachtige 750W vermogen, de 21 snelheden, de turboknop en de staafmixervoet met PowerBell design bereidt u al uw gerechten met gemak. De accessoires zijn eenvoudig te wisselen dankzij het EasyClick systeem. U zult niet meer zonder de Multiquick Vario 5 staafmixer MQ 5045 WH Aperitive kunnen in de keuken! 

  Staafmixer Multiquick 5 Vario MQ5045 Aperitive

  Royale 1250ml bereidingskom voor grote hoeveelheden

  De Braun Multiquick Vario 5 staafmixer MQ 5045 WH Aperitive wordt geleverd met een bereidingskom van 1250ml. Deze multifunctionele bereidingskom is een hakmolen, ijscrusher en blender in één. Met behulp van het bijgeleverde hakmes en ijsmes bereidt u eenvoudig en snel de meest indrukwekkende aperitieven en drankjes. Het verwerken van grote hoeveelheden ingrediënten is dankzij de royale inhoud van 1250ml geen enkel probleem. Voor kleinere hoeveelheden gebruikt u de 350ml hakmolen. 

  Staafmixer Multiquick 5 Vario MQ5045 Aperitive

  Altijd het perfecte resultaat

  Keer op keer uitstekende resultaten in de keuken? Dat kan, met de MQ 5045 WH Aperitive. Deze staafmixer heeft een krachtig vermogen van 750W en 21 snelheden, een ruime keuze voor het mengen, pureren en hakken van elk soort ingrediënt. Op deze manier creëert u altijd het perfecte resultaat! Tevens pureert u met de unieke staafmixervoet met PowerBell design ingrediënten erg fijn en gelijkmatig, en – ook niet onbelangrijk- zonder spatten waardoor uw keuken netjes blijft.

  IdentityCollection – Onmiskenbaar Braun

  Iedereen die aan een keukenavontuur begint, doet dit op zijn eigen manier. Braun biedt met de IdentityCollection een uiteenlopende collectie keukenapparaten van hoge kwaliteit om iedereen te ondersteunen bij zijn of haar gewenste bereidingswijze. De combinatie van een kenmerkende design en geavanceerde technieken garanderen een perfect resultaat. Elk apparaat, zoals deze MQ 5045 WH Aperitive staafmixer, laat u gemakkelijk experimenteren. Ze inspireren u om uw keukenavontuur verder te ontwikkelen - Slimme elegantie voor uw onmiskenbare manier van voedselbereiding.

  78,47
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 5. Kenwood HMX750RD kMix Handmixer

  • Vermogen: 350 Watt
  • Standen: 5
  • Acc. vaatwasmachinebestendig

  Geniet van eigen gemaakte gerechten met de gebruiksvriendelijke en stijlvolle, rode Handmixer kMix HMX750RD van Kenwood.

  Voor heerlijke lekkernijen

  Behaal uitzonderlijke mixresultaten met de uniek ontworpen Handmixer kMix HMX750RD. Het SureGrip™ handvat ligt stevig en comfortabel in de hand. De bediening van de handmixer kost u geen enkele moeite. Imponeer uw gasten met heerlijke meringue desserts of creatief versierde cakejes. Dankzij de standaard bijgeleverde krachtige, roestvrijstalen kloppers en deeghaken zet u in een mum van tijd allerlei lekkernijen op tafel.

  61,94
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie