Hand- & Staafmixer: 107 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Kenwood HDM708WH Staafmixer

  • Vermogen: 700 Watt

  Creëer de lekkerste sausjes, smoothies of andere gerechten met de Staafmixer kMix Triblade HDM708WH van Kenwood. 

  Krachtig mixen met één druk op de knop met de Staafmixer kMix Triblade HDM708WH

  De witte Staafmixer kMix Triblade HDM708RD combineert functionaliteit met design. Door één druk op de knop worden de ingrediënten krachtig maar gecontroleerd gemixt!

  Prestatie

  Dankzij de krachtige 700 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek en de 5 snelheden bent u met de kMix staafmixer altijd verzekerd van een snel en goed mix-resultaat.

  De staafmixer wordt geleverd met een foodprocessor accessoire bestaande uit roestvrijstalen snij-, rasp-, en chopschijven, een metalen MasherPro™ pureerstaaf voor het creëren van heerlijke puree en een roestvrijstalen ballongarde voor het kloppen van room en desserts.

  Tijdloos design

  Door de kwaliteit van de gegoten aluminium behuizing en de duurzame roestvrijstalen messen bent u elke keer weer verzekerd van een perfect resultaat. En wanneer de staafmixer niet in gebruik is, staat er een geweldig stukje design op uw aanrecht te pronken!

  De Staafmixer kMix Triblade HDM708WH wordt geleverd met:

  • Roestvrijstalen ballongarde
  • 1 liter capaciteit foodprocessor
  • Metalen Triblade staafmixervoet
  • Metalen MasherPro™ pureerstaaf

  Accessoires en capaciteiten

  • Mini-hakker: Ja
  • Metalen Triblade staafmixervoet: Ja
  • Staafmixervoet: Metaal

  Algemene specificaties

  • Kleur: Wit
  • Vermogen: 700 Watt
  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Kenwood HDX754BK kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de zwarte Staafmixer kMix Triblade HDX754BK van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754BK van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754BK bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754BK. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  123,14
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 3. Kenwood HDX754WH kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de witte Staafmixer kMix Triblade HDX754WH van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754WH van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754WH bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754WH. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  101,61
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 4. Kenwood HDX754RD kMix Triblade Staafmixer

  • Vermogen: 800 Watt
  • Standen: 5

  Mixen kost geen enkele moeite met de rode Staafmixer kMix Triblade HDX754RD van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

  Totale controle bij bereidingen

  U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754RD van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.  

  De HDX754RD bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

  Creatief koken

  Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754RD. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

  100,83
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie