Vrieskist: 64 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr GTP 3156-21 Premium vrieskist

  • E: Energieklasse A+++
  • Netto inhoud: 276 l
  • Vriesmanden: 3

  Deze Liebherr vrieskist GTP 3156-21 Premium, met energieklasse A+++ en een netto inhoud van 276 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van StopFrost waarmee u met deze vrieskist minder vaak hoeft te ontdooien. StopFrost reduceert namelijk rijpvorming in de vriezer en op de producten. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. Het opheffen van het vacuüm dat ontstaat bij het sluiten van het deksel, zorgt ervoor dat de diepvrieskist probleemloos kort na elkaar kan worden gesloten en geopend.

  FrostProtect: werkt ook 's winters in onverwarmde schuur of garage

  Alle Liebherr diepvrieskisten en Liebherr diepvrieskasten welke voorzijn zijn met FrostProtect zijn geschikt voor plaatsing in ruimtes met omgevingstemperaturen vanaf -15°C. Handig voor als u de vriezer ook ’s winters in een onverwarmde schuur of garage wilt plaatsen.

  SuperFrost: snel invriezen in het vriesvak

  Deze Liebherr vrieskist GTP 3156-21 Premium kan uw levensmiddelen snel en met het behoud van vitaminen invriezen naar -32 °C dankzij de tijdgestuurde SuperFrost. Na een vast aantal uren wordt SuperFrost automatisch uitgeschakeld en wordt de normale temperatuur weer ingesteld. In de vrieslade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren.

  Softsystem: inclusief zacht sluiten garantie

  De SoftSystem deursluiting bent u met deze Liebherr vrieskist GTP 3156-21 Premium gegarandeerd van een zacht sluitende deur en biedt u extra comfort. Het SoftSystem dempt de beweging bij het sluiten en zorgt er ook voor dat de deur vanaf 30° altijd goed sluit. Zelfs met volle handen is een klein zetje voldoende om de deur of het deksel zachtjes te laten sluiten.

  Warme Wand Systeem: condensatie uitgesloten

  Deze Liebherr vrieskist GTP 3156-21 Premium is uitgevoerd met een dubbele warme wandsysteem waarmee deze vrieskast condensatie tussen de kasten voorkomt. Hierdoor kunt u veilig meerdere modellen naast elkaar plaatsen. 

  742,98
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie