Bezorgen

 

Uw bestelling bij EP:Zakelijk Markt

Plaatst u een bestelling via zakelijk.ep.nl, wordt het product door onze vervoerder afgeleverd. De bezorgkosten kunnen verschillen door de service die is gekozen of afgesproken met onze klantenservice. Bij een gecombineerde bestelling met bijvoorbeeld twee producten kunt u kiezen of u de artikelen gelijktijdig wil ontvangen (standaard) of dat u de artikelen in deelleveringen wil ontvangen wanneer de levertijd van de producten verschilt.

Bezorging door EP:Zakelijk Markt

Nadat u een bestelling heeft geplaatst via zakelijk.ep.nl, ontvangt u een orderbevestiging per mail. Na de verwerking van uw order zal er met u contact opgenomen worden over de levering. Hierbij zal de leverdag en leverwijze met u besproken worden, u kunt dan ook speciale wensen kenbaar maken. Het levermoment zal de dag voor de levering door onze transporteur aan u kenbaar gemaakt worden. u kunt ook met ons contact opnemen voor een tijdindicatie 

Speciale installatiewensen

Door onze kennis en ervaring ten aanzien van het proffesionele gebruik van onze producten kunnen wij uw aanschaf in hoge mate direct gebruiksklaar maken voor uw organisatie.  Deze eventuele extra kosten worden altijd vooraf met u besproken en met u bepaald.