Over EP:Zakelijke Markt

EP:Zakelijke Markt

De Zakelijke Markt van ElectronicPartner, met al jaren lange ervaring, is speciaal bedoeld voor de zakelijke (eind)gebruiker. Wij bedienen de zakelijke (eind)gebruiker ten aanzien van zowel het gebruik van huishoudelijke, semiprofessionele- als professionele apparatuur.

Inmiddels bedient de Zakelijke Markt meer dan 800 opdrachtgevers (hoofdkantoren). Waaronder zorginstellingen (in de breedste zin van het woord), ziekenhuizen, bouwbedrijven, interieurbedrijven, kinderopvang, onderwijs-instellingen, stichtingen voor studenten huisvesting, vakantieparken, hotels, booreilanden, facilitaire bedrijven, woonbedrijven, defensie en justitie en overige bedrijven.

Onderdeel van internationale organisatie

ElectronicPartner Zakelijke Markt is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche in Duitsland, Oosterijk, Zwitserland, België en Nederland. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen. Meer lezen over ElectronicPartner Nederland

EP:Formule

In Nederland is er naast de Zakelijke Markt service ook een netwerk van 100 zelfstandige ondernemers onder de naam EP: actief die dagelijks duizenden klanten bedienen. De EP:Ondernemer is deskundig en verstaat zijn vak. Hij geeft graag persoonlijk advies dat past binnen de situatie. Door het advies af te stemmen op de wensen, hoeft men zich geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. Bovendien geniet de EP:Ondernemer lokale bekendheid en bedient hij zijn klanten met vele extra services.