Thermometer: 24 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Braun IRT6520WE ThermoScan 7 oorthermometer

  De definitie van koorts verandert met de leeftijd. Braun ThermoScan® 7 maakt gebruik van de gepatenteerde Age Precision®-technologie, een koortsindicator met leeftijdsinstelling. Zo bent u er altijd zeker van dat uw temperatuurmetingen correct zijn en op de juiste leeftijd zijn afgestemd. Het merk dat door artsen het meest wordt gebruikt en aanbevolen. Age Precision®-technologie: koortsindicator met leeftijdsinstelling. Display met kleurcodes voor moeiteloze interpretatie van metingen. Sonde met brede hoek voor nauwkeurige metingen, ook bij pasgeboren baby's. Braun ThermoScan® 7 met Age Precision® is bij pasgeboren baby's net zo nauwkeurig als rectale metingen. Voorverwarmde punt voor betrouwbare metingen. ExacTemp®-technologie garandeert stabiliteit van het apparaat voordat een meting wordt gedaan. Snel en gebruiksvriendelijk. Nachtlicht voor gebruik in het donker. Bewaart de laatste negen temperatuurmetingen. Braun-hygiënecaps - hoesjes voor eenmalig gebruik ter voorkoming van kruisbesmetting.

  Altijd zeker van een correcte temperatuurmeting

  Klinisch bewezen nauwkeurigheid. Het merk dat door artsen het meest wordt gebruikt en aanbevolen*. De gezondheid van uw gezin is belangrijk voor u en Braun maakt digitale thermometers waarop u kunt rekenen. Vertrouw op het thermometermerk dat door acht van de tien artsen wordt aanbevolen*.

  Age Precision®-technologie

  Temperatuurrichtlijn. De definitie van koorts verandert met de leeftijd**. Daarom is een precieze temperatuurmeting zo belangrijk. De Age Precision®-technologie van Braun houdt bij het meten van de temperatuur rekening met de leeftijd van uw kind. Het meetresultaat wordt vervolgens voorzien van een kleurcode, zodat u de waarde eenvoudig kunt interpreteren.

  45,45
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 2. Braun IRT6515MNLA ThermoScan 6 oorthermometer

  De Braun ThermoScan® 6 is een oorthermometer met infraroodtechnologie van het nummer 1 merk onder artsen. Snel en gebruiksvriendelijk. Het meest gebruikte en aanbevolen merk thermometer onder artsen. Display met kleurcodes voor moeiteloze interpretatie van metingen. Sonde met brede hoek voor nauwkeurige metingen, ook bij pasgeboren baby's. Gepatenteerde voorverwarmde punt met een temperatuur tot 34 °C voor zacht meten en een professionele nauwkeurigheid. ExacTemp®-technologie. Display met achtergrondverlichting voor gebruik in het donker. Gebruik de Braun-hygiënecaps voor eenmalig gebruik om kruisbesmetting te voorkomen.

  Kleurgecodeerde display

  Interpreteer eenvoudig uw temperatuurmetingen dankzij het display met kleurcodes.

  Sonde met brede hoek

  Sonde met brede hoek voor snel en nauwkeurig meten, ook bij pasgeborene baby's waarbij de sonde niet volledig kan worden geplaatst.

  Gepatenteerde voorverwarmde punt

  De gepatenteerde voorverwarmde punt warmt op tot een temperatuur van 34 °C voor zacht meten en een professionele nauwkeurigheid, omdat het koeleffect van de sonde in het oor wordt vermeden.

  41,31
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie