BaByliss 6615E fohn

BaByliss 6615E fohn
53,71
Log in voor uw eigen condities

Omschrijving Babyliss 6615E rood

Haardroger 6615E 2300W.

lees meer

Beknopte specificaties

  • Styling mondstuk: 6mm
  • Koude lucht stand
Bekijk alle specificaties

Omschrijving

Haardroger 6615E 2300W.

Gladde en zachte resultaten, zoals een brushing bij de kapper, worden mogelijk door de professionele haardrogers van BaByliss. Met alle essentiële functies die je verwacht van een professionele haardroger, kun je je haar snel en gericht drogen en perfect stylen. De professionele AC-motor maakt het zelfs mogelijk dik en stug haar in een handomdraai te drogen. De combinatie van wattage & professionele motor maakt deze haardroger de krachtigste in zijn soort!

Deze professionele haardroger is uitgerust met een ionengenerator. De ionische technologie voorkomt statisch haar en vergroot de doeltreffendheid van haarverzorgingsproducten. Je haar krijgt zijn natuurlijke glans terug. Op deze longlife haardroger zit maar liefst 5 jaar garantie!

Reviews

Beoordeling BaByliss 6615E fohn

Wees de eerste die een review schrijft over BaByliss 6615E fohn

Specificaties
Snoer 2.7 meter
Vermogen 2400 Watt
Haardroger
Warmtestanden 3
Koude lucht stand

Koude luchtstand

De koude luchtstand voorkomt dat je haar te warm wordt gestyled. Dit gaat uitdroging van je haar tegen. Voor een optimale fixatie van het haar is de koude luchtstand erg handig.

Ionenfunctie
Snelheden

Aantal warmtestanden

De warmtestanden kunnen, afhankelijk van iw haartype, je haar uitdrogen als uw een te hoge stand gebruikt. Gebruik daarom nooit de hoogste blaasstand, maar de laagste of wanneer aanwezig, de middelste.

2
AC-Motor
Styling mondstuk 6mm
Breed 75mm
Breed 90mm
Styling mondstuk 6mm
Afneembaar filter
BaByliss 6615E fohn
BaByliss 6615E fohn
53,71
Log in voor uw eigen condities