Elektrische Tandenborstel: 37 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Oral-B iO Serie 8s Zwart elektrische tandenborstel

  • Timer
  • Sensitive

  Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle klassen overtreft. Meer dan alleen een vooruitgang in technologie om techniek van wereldklasse te integreren - voor de meest grondige, zachte en stille reiniging van uw leven. Meer dan design om een echt toestel van verlangen te creëren – met een strakke look voor de meest gewilde technologie. Als u van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poetst u uiteraard beter. Maar als u van een elektrische tandenborstel naar een iO overschakelt, gaat u van een gewone naar een werkelijk buitengewone ervaring die u op een andere manier ziet, hoort en voelt.

  238,84
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Oral-B iO Serie 6s Wit elektrische tandenborstel

  • Timer

  Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle andere overtreft. Meer dan alleen een vooruitgang in technologie om techniek van wereldklasse te integreren - voor de meest grondige, zachte en stille reiniging van uw leven. Meer dan design om een echt toestel van verlangen te creëren – met een strakke look voor de meest gewilde technologie. Als u van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poetst u uiteraard beter. Maar als u van een elektrische tandenborstel naar een iO overschakelt, gaat u van een gewone naar een werkelijk buitengewone ervaring die u op een andere manier ziet, hoort en voelt.

  205,79
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 3. Oral-B iO Serie 7w Zwart elektrische tandenborstel

  • Timer
  • Sensitive

  De beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire magnetische iO™ technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. Combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week. De interactieve display geeft essentiële informatie weer: inclusief poetsstanden en herinnering voor het vervangen van de de borstelkop, begroet u als u hem opstart en beloont u met een glimlach als u goed hebt gepoetst.

  205,79
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 4. Oral-B iO Serie 5s Zwart elektrische tandenborstel

  • Sensitive

  De iO 5 elektrische tandenborstel is voorzien van de beste technologie van Oral-B en combineert een door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop met micro-vibrerende borstelharen voor een professioneel reinigend gevoel thuis. De slimme poetsdruksensor helpt voorkomen dat u te hard of te zacht poetst om uw tandvlees beter te beschermen. A.I.-poetsherkenning herkent uw poetsstijl en begeleidt u om elke dag beter te poetsen. Maakt verbinding met de gratis Oral-B-app voor realtime poetstracking en begeleiding doorheen de 6 poetszones. Vervang uw Oral-B iO opzetborstel elke 3 maanden voor de beste resultaten.

  147,93
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie