Epilator: 13 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Braun Silk-epil 9 Flex 9002 3D wit-goud Epilator

  • Waterdicht
  • Trimmer opzestuk

  Braun Silk-épil 9 Flex 9-002, Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Makkelijker Ontharen, Anti-slipgreep En Druksensor Voor Moeiteloze Ontharing, Draadloos Wet & Dry Epileren, Scheerkop, Brede Kop Met 40 Pincetten En Slank Handvat

  190,07
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie
 2. Braun SILK EPIL 9 FLEX 9300

  • Waterdicht
  • Trimmer opzestuk

  Braun Silk-épil 9 Flex 9-300 Beautyset, Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Makkelijker Ontharen, Anti-slipgreep En Drukregeling Voor Moeiteloze Ontharing, Inclusief FaceSpa, Draadloos Wet

  180,99
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie
 3. Braun SE 5-620 epilator

  • Zacht: Epilator voor vrouwen en perfect voor beginners, met een snelheidsinstelling voor extra zacht ontharen.
  • Nauwkeurig: Micro-Grip-pincettechnologie (28 pincetten) voor het verwijderen van haar dat zo kort is als een korrel zand.
  • Gladde huid: Scheren, trimmen en epileren voor een langdurig gladde huid.
  • Minder pijn: Hoogfrequentie massageopzetstuk met pulserende actieve trillingen om het gevoel van pijn te verminderen.
  • Efficiënt: Past zich aan de rondingen van het lichaam aan voor een efficiënte epilatie, zelfs op lastige plekken als de knieën en oksels

  Extra zachte epilatie

  De Silk-épil 5 heeft een instelling voor zacht ontharen. Met de antislipgrip kun je in bad of onder de douche epileren, waardoor het een vrijwel pijnloze ervaring wordt bij regelmatig gebruik van water - ideaal voor vrouwen die nog niet eerder een epilator gebruikten.

  Epileren in één beweging

  Verwijder haar sneller en langer. De Micro-Grip-technologie heeft 28 bredere, langere en diepere pincetten om de kans op het grijpen van haar in één beweging te vergroten.

  Vlotte bewegingen

  Gebruik met gel/scheerschuim zodat het apparaat vlot over je huid glijdt. In warm water epileren ontspant en verzacht je huid en geeft je een nog zachtere ervaring.

  Geen tussendagen meer

  Je hoeft nooit meer te wachten tot je lichaamsbeharing genoeg gegroeid is zodat het kan worden gewaxt. Micro-Grip-technologie verwijdert haar waar hars niet bij kan.

  Gladde oksels

  Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.

  Hoogfrequentie massageopzetstuk

  De nieuwe Silk-épil 5 wordt geleverd met een massageopzetstuk voor een comfortabele en zachte epilatie.

  Scheer en trim

  De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt.

  Wet & Dry

  100% waterbestendig, zo kan je je in bad of onder de douche met de antislipgreep epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.

  Twee snelheidsinstellingen

  Deze heeft twee snelheidsinstellingen, snelheid één voor extra zachte epilatie, snelheid twee voor extra doeltreffende epilatie.

  61,94
  Log in voor uw eigen condities

  Meer informatie