Voor Hem: 174 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Braun 5140S scheerapparaat

  De Braun Series 5 elektrische scheerapparaten zijn bij elke beweging doeltreffend: zelfs bij dikke baarden en in moeilijke zones. Een 100% waterbestendig scheerapparaat dat wel 7 jaar meegaat, voor maximale prestaties en uitstekend huidcomfort.

  AutoSensing motor

  Leest je baard en past zich voortdurend aan de dichtheid ervan aan voor een efficiënte en comfortabele scheerbeurt, zelfs bij volle baarden.

  Comforthoofd in 8 verschillende richtingen

  Het flexibele scheerhoofd past zich in 8 richtingen aan voor voortdurend contact met de huid, zelfs op moeilijke plekken.

  MicroMotion

  Onafhankelijke ophanging van alle snijelementen reageert op zelfs de kleinste contouren.

  MacroMotion

  Het draaiende scheerhoofd navigeert moeiteloos langs grotere contouren voor maximaal huidcomfort.

  ActiLift trimmer

  De gespecialiseerde middentrimmer grijpt platliggende haartjes en haartjes die in verschillende richtingen groeien.

  2 SensoFoil™-mesjes

  De Braun scheerbladen hebben 899 unieke openingen die op 0,058 mm scheren en je huid perfect beschermen voor langdurige gladheid.

  165,28
  Log in voor uw eigen condities

  • Op bestelling
  Meer informatie
 2. Philips S7730/26 Scheerapparaat

  Deze Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van een energiezuinig en krachtig lithium-ionsysteem waarmee u 50 minuten snoerloos kunt scheren na slechts 1 uur opladen, of u kunt deze Philips S7730/26 snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Wanneer de batterij bijna leeg is, het scheerapparaat gereinigd dient te worden of wanneer de scheerhoofden vervangen dienen te worden kunt u dit eenvoudig aflezen dankzij het intuïtief display met batterij-indicator (3 niveaus). Wanneer u klaar bent met scheren kunt u met eén druk op de knop eenvoudig deze Philips scheerapparaat S7730/26 reinigen, smeren en laden met het SmartClean-systeem.

  SkinGlide-ringen verminderen de wrijving

  Deze Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van SkinGlide-ringen met coating en microbolletjes welke de wrijving op uw huid vermindert en u hierdoor gemakkelijk en soepel over de huid kunt glijden tijdens het scheren. Dankzij de SkinGlide-ringen met coating en microbolletjes voorkomt u huidirritatie.

  GentlePrecisionPRO-mesjes beschermen de huid

  Het scheersysteem van het Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van huidbeschermingstechnologie met V-vormige GentlePrecisionPRO-mesjes welke het scheerapparaat langs de huid leiden van de mesjes zodat u altijd bent voorzien van het beste scheerresultaat.

  SmartClick-precisietrimmer

  Met de  te bevestigen huidvriendelijke SmartClick-precisietrimmer kunt u ideaal uw snor onderhouden en uw bakkebaarden trimmen.

  Aquetec: comfortabel droog of verfrissend nat scheren

  Dankzij de Aquatec Wet & Dry-afdichting van de Philips AquaTouch scheerapparaat S7730/26 kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt of u kunt verfrissen nat scheren met gel of schuim.

  162,81
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie