Baardtrimmer & Neustrimmer: 23 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Philips S7730/26 Scheerapparaat

  Deze Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van een energiezuinig en krachtig lithium-ionsysteem waarmee u 50 minuten snoerloos kunt scheren na slechts 1 uur opladen, of u kunt deze Philips S7730/26 snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Wanneer de batterij bijna leeg is, het scheerapparaat gereinigd dient te worden of wanneer de scheerhoofden vervangen dienen te worden kunt u dit eenvoudig aflezen dankzij het intuïtief display met batterij-indicator (3 niveaus). Wanneer u klaar bent met scheren kunt u met eén druk op de knop eenvoudig deze Philips scheerapparaat S7730/26 reinigen, smeren en laden met het SmartClean-systeem.

  SkinGlide-ringen verminderen de wrijving

  Deze Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van SkinGlide-ringen met coating en microbolletjes welke de wrijving op uw huid vermindert en u hierdoor gemakkelijk en soepel over de huid kunt glijden tijdens het scheren. Dankzij de SkinGlide-ringen met coating en microbolletjes voorkomt u huidirritatie.

  GentlePrecisionPRO-mesjes beschermen de huid

  Het scheersysteem van het Philips scheerapparaat S7730/26 is voorzien van huidbeschermingstechnologie met V-vormige GentlePrecisionPRO-mesjes welke het scheerapparaat langs de huid leiden van de mesjes zodat u altijd bent voorzien van het beste scheerresultaat.

  SmartClick-precisietrimmer

  Met de  te bevestigen huidvriendelijke SmartClick-precisietrimmer kunt u ideaal uw snor onderhouden en uw bakkebaarden trimmen.

  Aquetec: comfortabel droog of verfrissend nat scheren

  Dankzij de Aquatec Wet & Dry-afdichting van de Philips AquaTouch scheerapparaat S7730/26 kunt u kiezen voor een snelle en comfortabele droge scheerbeurt of u kunt verfrissen nat scheren met gel of schuim.

  162,81
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  Meer informatie