Liebherr GG 5210-40 001 wit Horeca vriezen

Liebherr GG 5210-40 001 wit Horeca vriezen
1595,-
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: Op aanvraag

Omschrijving Liebherr GG 5210-40 001 wit

GG 5210, 513l, 1.205 kWh/24h, 54 dB

lees meer

Omschrijving

GG 5210, 513l, 1.205 kWh/24h, 54 dB

Energiezuinig koelsysteem
Met tientallen jaren ervaring op het gebied van koeltechniek en een niet aflatende onderzoeksafdeling waarborgt Liebherr de hoge kwaliteit van zijn koelsystemen. De door Liebherr gebruikte hoogwaardige compressors, condensators, verdampers en andere componenten dringen het energieverbruik en de operationele kosten van de apparatuur sterk terug.

In hoogte verstelbare poten
In ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zorgen de in hoogte variabele stelpoten voor een ruime bodemvrijheid en vergemakkelijken ze het reinigen van de vloer onder het apparaat.

SwingLine
Met hun elegante SwingLine-design met zijverlichting zijn deze apparaten de eerste keus voor mensen die hoge eisen stellen aan design. Dankzij de elegante vormgeving zijn de apparaten van Liebherr een visueel hoogtepunt in iedere professionele omgeving. De SwingLine-deuren zijn ergonomisch, gemakkelijk te openen én te reinigen dankzij een geïntegreerde greep over de gehele lengte van de deur.

Temperatuuralarm
Het geïntegreerde temperatuuralarm geeft aan of de onder- of bovengrens van de veilige temperatuurzone is bereikt. Akoestische en visuele signalen bieden maximale beveiliging voor de opgeslagen goederen.

Milieuvriendelijk koelmiddel
De koelmiddelen R600a en R290 zijn milieuvriendelijk aangezien ze zeer weinig aan het broeikaseffect toevoegen en dus de ozonlaag niet aantasten. Deze koelmiddelen hebben hun voorgangers (R134a en R404a) zo goed als vervangen. Alle impulsaankoop- en opslagvrieskisten van Liebherr bevatten R600a of R290 en bieden een uitstekende energiezuinigheid, wat hun CO2-voetafdruk ten goede komt en duurzaam ondernemen bevordert.

Verwisselbare deurscharniering
In de fabriek worden de scharnieren van onze apparaten aan de rechterkant van de deur geplaatst, maar voor een optimale installatie kunnen ze aan uw wensen worden aangepast.

Specificaties
Verwisselbare deurophanging

Deurscharniering

De deurscharniering geeft aan welke draairichting de deur standaard heeft. Als de draairichting van de deur verwisselbaar is, dan wordt dit tussen haakjes aangegeven. De meeste apparaten hebben een verwisselbare deurscharniering en dit is vooral handig als u een apparaat in een hoek wenst te plaatsen.

Netto inhoud 472 l
Vrieskast vrijstaand
Netto breedte 74.7 cm
Netto hoogte 186.4 cm
Digitale temperatuurweergave
Afsluitbare deur
Bruto inhoud

Bruto vriesinhoud

De bruto inhoud geeft niet exact het aantal liters aan hoeveel ruimte u heeft om levensmiddelen te bewaren.

513 l
Legvlakken 7
Industrieel gebruik
Manden 14
Liebherr GG 5210-40 001 wit Horeca vriezen
Liebherr GG 5210-40 001 wit Horeca vriezen
1595,-
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: Op aanvraag