Medical vriezen: 4 artikelen

van 3 producten geselecteerd

 1. Liebherr LGPv 1420-41 Labratorium vrieskast

  Grote oppervlakte verdamper

  Zowel de achterwand- als lamellenverdamper zijn ontwikkeld met de grootst mogelijke afmetingen. Dit betekent dat er een grote oppervlakte voor de afvoer van warmte beschikbaar is. Dit leidt tot betere koelprestaties en dus een snellere afkoeling van het interieur. Zeer efficiënte ventilatoren zorgen er voor dat verse producten snel worden gekoeld en dat de temperatuur overal in het interieur gelijk is.

  Luchtdistributiesysteem

  Een luchtkanaal aan de achterwand faciliteert een optimale circulatie van koude lucht. De twee, bij de verdamper geplaatste, ventilatoren trekken de lucht over de verdamper bovenin het apparaat. Hier wordt de lucht gekoeld en via het luchtkanaal naar beneden gevoerd. Hierdoor circuleert de koude lucht continu en wordt de optimale temperatuurverdeling in het interieur verkregen.

  Eenvoudige toegang koelsysteem

  De koelcomponenten zijn veilig en goed toegankelijk bovenin het apparaat geïntegreerd. Voor reiniging of onderhoudswerkzaamheden is de compressorafdekplaat gemakkelijk naar boven zwenkbaar en eventueel af te nemen en biedt daarmee een zeer goede toegang tot de techniek.

  Temperatuurregistratie

  Iedere 4 minuten worden datum, tijd en temperatuur opgeslagen. In totaal worden 2800 registraties (circa 7,5 dag) opgeslagen. Daarnaast worden de laatse 30 alarm meldingen met datum, tijd en maximale temperatuur opgeslagen.

  MIN en MAX temperatuur

  De minimale en maximale binnentemperatuur worden opgeslagen en kunnen op ieder moment worden uitgelezen over een periode van 40 dagen.

  Beveiligd bij stroomuitval

  In het geval van een stroomstoring wordt het elektronische systeem gevoed door een geïntegreerde 12V accu. Gedurende 72 uur wordt het temperatuurverloop geregistreerd en indien beschikbaar wordt een alarmsignaal doorgegeven aan de centrale meldkamer.

  Potentiaalvrij contact

  Alle ProfiLine en MediLine modellen hebben standaard een geïntegreerd potentiaalvrij contact. Het relaiscontact kan worden aangesloten op een centraal log- of alarmsysteem dat bijvoorbeeld buiten werkuren beveiligingspersoneel of concierge kan waarschuwen. Waarschuwingen met optisch of akoestisch alarm zijn mogelijk.

  Doorvoermogelijkheid temperatuursensor

  Bovenin de binnenruimte is een opening (ø 7,6 mm) aangebracht die de mogelijkheid biedt een externe temperatuurvoeler of een andere meetverbinding door te voeren.

  In hoogte verstelbare draagroosters

  De robuuste draadroosters voldoen aan de hoogste hygiëne-standaard en zijn zeer duurzaam. De roosters hebben een groot draagvermogen en zijn geschikt voor intensief gebruik.

  Temperatuurstabiliteit NFX 15-140

  Alle Liebherr laboratorium koel- en diepvriezers worden getest in het moderne Liebherr Research & Development centrum volgens de procedure NF X 15-140 voor het meten van temperatuurstabiliteit. Dit houdt in dat de temperatuur op negen verschillende punten in het interieur wordt gemeten.

  5 jaar extra zekerheid

  1 jaar fabrieksgarantie + 4 jaar extra zekerheid. Registreer uw professionele koel- of vriesapparaat binnen 6 maanden na aanschaf en ontvang naast 1 jaar fabrieksgarantie 4 jaren extra zekerheid. In het 2e tot en met het 5e jaar betaalt u uitsluitend voorrijkosten. Onderdelen en arbeid worden niet in rekening gebracht. Lees de voorwaarden bij registratie.

  7200,-
  Log in voor uw eigen condities

  • Levertijd: Op aanvraag
  • Gratis bezorgd
  Meer informatie