Schulthess Spirit proLine WEI 9120 met afvoerpomp RVS-grijs

Schulthess Spirit proLine WEI 9120 met afvoerpomp RVS-grijs
7440,-
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: Op aanvraag


Specificaties
Hoogte

De hoogte van dit product weergegeven in milimeters.

1164 mm
Doorsnede 22mm
Gewicht

Het gewicht van het artikel, zonder verpakking. Gewogen in gram.

207000 gr
Breedte 776 mm
Diepte

De diepte van dit product weergegeven in milimeters.

918 mm
70°C
Industrieel gebruik
Vulgewicht 12 kg
Toerental/min max. 800
Vulopening 35.5 cm
Bijzondere trommel SoftCare trommel
Display

Display

Op het display worden alle gegevens weergegeven.

Voorlader

Voorlader/bovenlader

Voor de belading van een droger, kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model droger. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.

Wasautomaat
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled 12 kg voor het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40°C bij volledige lading, indien deze lager is
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is 56 % bij het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40°C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is.
Warmwateraansluiting
Programma's

Het aantal verschillende programma's waarover u beschikking heeft bij deze wasmachine. Sommige wasmachines bieden slechts de basisprogramma's als handwas aan. Andere wasmachines hebben een uitgebreider pakket programma's zoals een speciaal vlekkenprogramma, impregneren, anti-allergie programma en nog veel meer. Bedenk bij de aankoop van een wasmachine altijd in hoeverre u behoefte heeft aan speciale programma's. Meer programma's betekent vaak een hogere aanschafprijs van de wasmachine, maar ook veel meer gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan het wassen van uw dure jeans en speciale programma's voor dekens of beddengoed.

60
Schulthess Spirit proLine WEI 9120 met afvoerpomp RVS-grijs
Schulthess Spirit proLine WEI 9120 met afvoerpomp RVS-grijs
7440,-
Log in voor uw eigen condities
  • Levertijd: Op aanvraag